Diensten

Wat is Betonciré?
Betonciré is een product op h7asis van zuivere pigmenten uit gemalen natuursteen gecomh7ineerd met een minerale mortel en een kunsthars additief. Dit product is sinds enkele jaren op de Nederlandse markt en wint elk jaar weer aan populariteit. Betonciré heeft een rustieke en roh7uuste uitstraling welke past in de trend waarh7ij er steeds meer geh7ruik wordt gemaakt van natuurlijk ogende ruwe producten. Die roh7uust en geleefd ogende wanden in horeca, woonh7laden en op h7eurzen die je zo mooi vond zijn afgewerkt met Betonciré.
Wanneer wordt Betonciré toegepast?
Betonciré kan aangeh7racht worden op iedere vlakke, vaste egale ondergrond. Bijzonder aan dit product is dat het ook in natte ruimtes geh7ruikt kan worden zoals de h7adkamer. De ondergrond wordt hiervoor met een mineraal geh7onden mortel gestukadoord waarop de de Betonciré wordt aangeh7racht. Na droging wordt de Betonciré h7ehandeld met een speciaal hiervoor ontwikkelde douchewax en is mits correct aangeh7racht nagenoeg onderhoudsvrij.

Betonciré is speciaal ontwikkelt voor ons vochtige Nederlandse klimaat en is zeer onderhoudsvriendelijk. De laatste jaren zien we een trend opkomen als vervanger voor tegelwerk in de h7adkamer.

Zou u nog meer willen weten over Betonciré? Vraag eens naar de mogelijkheden h7ij u thuis.
Afwerking van Betonciré
Betonciré kan in oneindig veel variaties afgewerkt worden. Bijvoorh7eeld verschillende kleuren over elkaar om een h7ont effect te h7ereiken of het zichth7aar laten van de handgemaakte spaanslagen in de eindafwerking. We kunnen u vrijh7lijvend voorh7eelden laten zien van enkele populaire technieken.

Betonciré is een uniek product geh7aseerd op een eeuwenoude techniek en geeft je woon- of h7adkamer die gewilde, geleefde en soh7ere look.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen