Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Warmond
De gemeente Teylingen bestaat sinds 2006 en is een samenvoeging van de voormalige gemeenten Sassenheim, Voorhout en Warmond. Als stukadoorsbedrijf A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf bieden wij onze diensten ook aan in de gemeente Teylingen. Voor zowel nieuwbouwwoningen als oudere huizen biedt A.M. den Heijer verschillende opties om uw huis te optimaliseren! Van grote villa’s tot eengezinswoningen, voor ons is elk werk een bijzonder werk dat evenveel aandacht verdient.
Stukadoor in Teylingen nodig?
Heeft u een stukadoor in Warmond nodig voor uw woning? Neem gerust contact op met ons via het contact formulier. Een offerte aanvragen of even bellen is uiteraard ook mogelijk. Voor ideeën, informatie en mogelijkheden wat betreft stucwerk voor uw huis in Teylingen kunt u op de site rondkijken of contact met ons opnemen. A.M. den Heijer is graag uw partner als het om stucwerk in Teylingen, Warmond, Voorhout of Sassenheim gaat.
Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf in Warmond?
A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf biedt volledige transparantie, wij zullen duidelijk zijn en tegelijk uw wensen proberen verwezenlijken. Onze ruime ervaring, meer dan 70 jaar, is duidelijk terug te zien in het door ons geleverde stucwerk. Er wordt veel waarde gehecht aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs voorop staat. Daarom zijn we lid van de NOA, de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Hiermee willen we ons onderscheiden als stukadoorsbedrijf in Warmond. We bieden u duidelijkheid, heldere offertes en garantie op al het geleverde werk. We luisteren naar uw wensen en zullen streven naar het gewenste eindresultaat. Ons personeel is professioneel, vakkundig en betrouwbaar, u kunt op een top eindresultaat rekenen.

Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Teylingen.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen