Referenties

PIETER, STUCWERK VAKANTIEHUIS

Al jaren lang doen we zaken met den Heijer Stukadoors. Altijd tot volle tevredenheid, ook deze keer weer helemaal top. Klasse jongens!

J. DE WIT | STUCWERK KEUKEN

Super, netjes gewerkt. Ik ben precies maar ze zijn zeer nauwkeurig, zeker aan te bevelen.

MARIJKE KONING – STUCWERK PLAFOND

Marvin heeft bij mij een plafond met lijsten geStucadoord. Het is erg mooi geworden, hij heeft ook en keuken wand mooi vlak gestuct, de keuken manen waren erg blij mee, en een paar jaar geleden een slaapkamer bij mijn buren, zag er top uit.

FAM. JULES

Bij den Heijer gekomen voor optrekkend vocht in de woonkamer. Marwin heeft uitgebreid (kosteloos) onderzoek gedaan, na 4 weken nogmaals een meetonderzoek en uiteindelijk een offerte uitgebracht. Het was eigenlijk boven ons budget maar wat zijn we blij dat we het toch gedaan hebben! Perfect na 10 jaar gezeur nu eindelijk mooie muren zonder vochtplekken.

DHR. ZEGERS PLAFOND RESTAURATIE

Ons ornamentenplafond bladderde en zat vol met scheuren ook ontbraken er stukken lijsten. Laten uitvoeren door den Heijer stukadoors, ze zijn 4 weken bezig geweest maar het resultaat is prachtig.

Ook nog een pluim voor je jongens, echte liefhebbers en hart voor hun vak dat zie je gelijk. Bedankt en tot een volgende keer.

JAQUE KELDER LEK

Onze kelder stond al een jaar vol water. We hebben de kelder verschillende keren door andere bedrijven laten injecteren dit hielp niks. Uiteindelijk met den Heijer in contact gekomen via kennissen.

Marwin heeft de kelder leeggepompt en het bleek dat de hele keldervloer lek was.

Na een advies toch gevraagd wat het kostte om de vloer waterdicht te maken. Dit laten doen en een nieuwe vloer laten leggen.

De vloer is helemaal droog, en droog gebleven. Super zijn er  blij mee!

 

Groeten Jaque

PLAFONDS GESAUSD DEN HAAG FAM. HUIGENS

Door een lekkage hadden we gele vlekken in het plafond. Met den Heijer gebeld en Marwin stond binnen een dag voor de deur. We zagen erg op tegen het leeghalen van de kamer, Marwin heeft met ons samen een plan van aanpak gemaakt waardoor we het toch aandurfde.

De zware dingen hebben we samen met Jerry en Bas verplaatst fijn dat dit zo kon! Daarna zelfs nog hulp gehad met alles terugzetten en opruimen. We zijn dik tevreden!

TRAPKAST – LEIDEN- G. JAARSMA

Bij de eerste bezichtiging van ons nieuwe huis viel ons op dat er veel schimmel en een muffe geur hing in de kast onder trap. Bij een tweede bezichtiging gevraagd of den Heijer stukadoors ook aanwezig kon zijn.

Samen hebben we in de kast gekeken en we hadden gelijk een goede indruk, ze doen dit niet voor de eerste keer. We kregen een uitgebreide uitleg en een aantal tips om kosten te besparen. Uiteindelijk is al het stucwerk in de kast vervangen voor een speciale mortel.

De kast is droog en ruikt niet meer. Professioneel gehandeld, netjes gewerkt en elk punt volgens afspraak uitgevoerd.

Tijdens het opleveren bleek een schakelaar niet meer te werken deze is kosteloos en zonder morren vervangen.

MEVROUW KLEINEN ONDERKANT VAN TRAP LATEN STUUKEN

Ik heb stuukwerk aan de onderkant van mijn trap wat kapot was. Marwin heeft gekeken en een hele nette offerte opgesteld. We hadden een datum afgesproken en de stukadoor heeft het opnieuw gestuukt. Hij was een hele dag bezig doordat het rond is, toen het droog was is het ook geverfd. Heel mooi geworden dankjewel.

Mevrouw Kleinen

BADKAMER GESTUCT VOOR TEGELWERK

Via internet bij A.M. den Heijer stukadoors terecht gekomen voor het stucadoren van de badkamer. Alles moest superstrak worden vanwege het aanbrengen van grote tegels.

Zeer prettige eerste kennismaking gehad waarbij er een uur voor mij uitgetrokken werd. Hierop volgend een offerte gehad zoals het hoort en de knoop doorgehakt ondanks dat ze wat duurder waren.

Na wat nare ervaringen uit het verleden zeer content met de wijze van werken en het geleverde werk.

 

Dhr. Reuven

‘s-Gravenhage

 

BEDANKT

Hoi Marwin je vroeg ons een bericht achter te laten, bij deze hartelijk dank voor de service en het tiptop stucwerk! Je kan wel zien dat jullie een stukadoorsfamilie zijn. Je personeel ook zeer beleefd en net zo enthousiast als jij. We wensen je veel goede zaken toe, wanneer we weer wat hebben hoor je weer van ons!

Groeten Marieke en Ton

HALSEMA

Nette jongens, goed opgeruimd en mooi werk afgeleverd!

ROBERT EN JEANETTE

Natuurlijk laten we graag een bericht achter na alles wat jullie gedaan hebben;) We vroegen veel en je was zelfs niet te beroerd om ons in het weekend te helpen.

Eindresultaat boven verwachting, jij en je jongens bedankt!

 

Robert & Jeanette

DHR. VERWEIJ GEVELWERK STATENKWARTIER DEN HAAG

Mijn klassieke gevel gerestaureerd. Tijdens een afspraak met dhr. den Heijer de mogelijkheden besproken, na akkoord op de heldere offerte zijn de heren gestart.

Ik heb de vorderingen nauwlettend gevolgd gezien de leeftijd van de gevel en de afspraak om kwaliteit te leveren.

Om de zoveel tijd samen met dhr. den Heijer het werk doorgenomen en de vorderingen besproken.

Het eindresultaat is klassiek vakwerk te noemen.

Dhr. den Heijer heeft verstand van zaken en is aangenaam in de omgang.

Dhr. C.H. Verweij

LEKKENDE KELDER MUUR DELFT

Contact opgenomen met den Heijer stukadoors voor een muur in de kelder waar water uit stroomde. Na telefonisch contact met dhr. den Heijer senior werd ik dezelfde dag terug gebeld door den Heijer junior. Een afspraak op korte termijn (hoge nood) was geen probleem.

den Heijer heeft kosteloos een nood reparatie uitgevoerd waardoor het water stopte met stromen. Hierna een keurige offerte ontvangen voor het hele plaatje.

Twee weken later is de hele muur behandeld en afgewerkt, de muur is tot op heden nog steeds droog en geen overlast meer gehad.

Bedankt voor de snelle actie en service.

Met vriendelijke groet,

Fam. Kantenaar

NIEUWBOUW WONING WANDEN EN PLAFONDS GESTUCT DOOR DEN HEIJER

Goedemiddag,

Den Heijer stukadoors heeft mijn nieuwbouwhuis gestuct en gesausd. De wanden en plafonds zijn strak en glad gemaakt waarna alles gesausd is. Ze hebben netjes aangegeven hoe lang het ongeveer ging duren. Alle muren en plafonds zijn uitgereid, ik zie geen hobbeltjes of kuiltjes meer waar ik bang voor was. Het sauswerk is mooi mat en in twee kleuren aangebracht.

Na een jaar kreeg ik een paar scheuren door werking waarvoor ik al gewaarschuwd was, dit viel ook niet onder de garantie. Toen ik belde hebben ze de scheuren gerepareerd en bijgewerkt ik zie er niks meer van. Van extra betaling wouden ze niks weten. Perfecte service!

Groeten Emmi de Bruin

DHR. VAN AKEN / MW. VISSER AANBOUW LEIDEN

Door een aannemer de casco uitbouw laten plaatsen hierna hebben we alles zelf afgewerkt behalve het stucwerk dit is toch een vak apart.

We hebben verschillende bedrijven hiervoor benaderd met A.M. den Heijer stukadoors (Marwin) hadden we de beste klik en hebben het werk door hun laten uitvoeren.

De stukadoor heeft in twee dagen de aanbouw sauklaar gestuct en alles met ons besproken. Eigen rommel meegenomen en e.a. keurig achter gelaten.

Kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn

 

BERT EN JUDITH VAN TONGEN

Goedemiddag Marwin. Bedankt voor het mooie stucwerk en je tips. We zitten helemaal te genieten van de nieuwe woonkamer. Vrienden van ons willen ook wat laten doen ik heb jullie aanbevolen.

Groeten Bert en Judith van Tongen

JOHN VAN GENT; BETONCIRÉ BADKAMER

Ik heb de badkamer laten afwerken met Betonciré door den Heijer. We hebben twee avonden om tafel gezeten om de juiste versie te vinden welke voldeed aan mijn eisen.

Fijn dat hier geen probleem van gemaakt werd we zaten nog in de offerte fase.

Uiteindelijk toch geen tegelwerk gekozen en vertrouwd op de ervaring van den Heijer.

Het is schitterend geworden!

Wel wat langer niet kunnen douchen door droogtijden maar een prachtig geleefde badkamer voor terug gekregen.

Bedankt, John van Gent

LEKKAGE KAPOT PLAFOND EN KOZIJN

Bij ons was er schade aan het kozijn en het plafond gekomen door een lekkage. Dhr. den Heijer heeft ons goed voorgelicht hierdoor hebben we de schade vergoed gekregen van de verzekering en heeft het ons geen cent gekost. Voor het kozijn heeft dhr. den Heijer een schilder ingeschakeld die de houtrot gemaakt heeft en het kozijn geschilderd heeft. Het plafond hebben ze zelf gemaakt en opnieuw gestuct en gesausd. Helaas wat onderbreking gehad door een zieke dit was vervelend maar kan gebeuren. We zijn tevreden. Groeten Mark en Kees.