Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Noordwijk

Als stucadoorsbedrijf A.M. den Heijer stukadoors komen wij graag in Noordwijk bekend om zijn gezelligheid in de zomer en de vele terrasjes en horeca gelegenheden. Voor ons is Noordwijk bekend om de grote variatie aan stucwerk die wij hier tegen komen. Zelfs gebouwd op duinzand hebben wij vochtwering in Noordwijk moeten toepassen om het stucwerk te beschermen tegen optrekkend vocht. Van de grote duinvilla’s tot eengezinswoningen en luxe appartementen, voor ons als stukadoor in Noordwijk is elk werk een bijzonder werk.

Ik heb stukadoorswerk in Noordwijk wat nu?

Misschien weet u al wat u wil, dan kunt contact opnemen met ons via het contact formulier, een offerte aanvragen of even bellen natuurlijk. Wanneer u er nog niet uit bent kijkt u dan even rond op de site om wellicht ideeën op te doen voor stucwerk in uw huis in Noordwijk of om een greep te zien uit ons aanbod en de mogelijkheden voor u. A.M. den Heijer is graag uw partner als het om stucwerk in Noordwijk gaat.

Wat bieden wij u als stukadoor?

Wij werken volledig transparant u krijgt wat u vraagt zonder haken en ogen, bovendien hebben we meer dan een halve eeuw ervaring wat u zeker terug ziet in het geleverde stucwerk. We hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk volgens wens voorop staat voor een scherpe prijs. Mede hierom zijn wij lid van de NOA wat benadrukt dat wij ons als stukadoors bedrijf in Noordwijk willen onderscheiden en een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offerte’s aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en beschaafd personeel in dienst hebben zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt.

Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Noordwijk.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen