Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek
Stukadoor Lisse
Lisse is het centrum van de Bollenstreek dat bekend staat om haar veelzijdige aanbod van winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Lisse heeft water, bosgebied, de kust dichtbij en je kunt er wonen met ieder budget! Van oude huizen en gezellige terrasjes tot nieuwbouwprojecten, in Lisse is het te binden. A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf biedt de oplossing als u een stukadoor in Lisse zoekt. Ook voor informatie over vochtwering kunt u bij ons terecht.
Stukadoor in Lisse nodig?
Zoekt u naar een stukadoor in Lisse voor het stucwerk in uw woning dat gedaan moet worden? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier of bel ons. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor mogelijkheden en ideeën kunt u ook gerust contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de website. A.M. den Heijer is graag uw partner als u een stukadoor in Lisse nodig heeft.
Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?
A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf biedt transparantie en levert vakwerk dat voldoet aan uw wensen. Met aanzienlijke ervaring van meer dan 65 jaar geven we u garantie en kwaliteit op ons werk. Aan klantgericht werken hechten wij als stukadoorsbedrijf een grote waarde aan. Hierbij staat het leveren van vakwerk voor een scherpe prijs voorop. Mede hierom zijn wij lid van de NOA waarmee wij benadrukken dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Noordwijk willen onderscheiden en een verschil willen maken. Dit doen wij door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en zeer professioneel en betrouwbaar personeel in dienst hebben zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt.Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Lisse.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen