Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Oegstgeest

A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf voert in Oegstgeest het stucwerk uit voor een gevestigde woningbouwvereniging. Maar ook als particulier in Oegstgeest kunt u van onze diensten gebruik maken. Sinds enige jaren kent Oegstgeest kleinschalige nieuwbouw waar door A.M. den Heijer stukadoors ook het nodige stucwerk is verricht. Of u nu in het bezit bent van een nieuwbouw woning of een prachtige jaren ’30 woning heeft, het aanbrengen en onderhouden van stucwerk komt uw eigen stukje Oegstgeest altijd ten goede.

Stukadoor in Oegstgeest nodig?

A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf heeft meerdere vaste opdrachtgevers in Oegstgeest. Wil u graag een vrijblijvende afspraak maken met ons kan dit direct. Wij kunnen uw wensen en ideeën met u bespreken en u professioneel advies geven over de mogelijkheden. Heeft u vochtproblemen in huis en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden hiervoor kunt u bij ons goed terecht! Wij zijn een van de weinige bedrijven uit de stukadoors branche met jarenlange ervaring in de vochtproblematiek. Voor vragen over vochtwering of stucwerk kunt u contact met ons opnemen, dit kan via het contact formulier of door onderstaande telefoonnummers te bellen.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Met meer dan 65 jaar ervaring zijn kennis en vakmanschap ruim aanwezig bij A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf. Wij bieden diensten van hoge kwaliteit en garantie op ons werk. Wij hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat.

Om te benadrukken dat we een onderscheidend stukadoorsbedrijf zijn zijn we lid van de NOA. We willen een verschil maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Wij verstaan ons vak en bieden u professionele en ervaren stukadoors aan die werken volgens uw wensen. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Oegstgeest.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen