Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Rijswijk 

In Rijswijk is veel hoogbouw waar wij regelmatig appartementen of flats voorzien van nieuw stucwerk. De meeste van deze gebouwen zijn in de jaren ’70 gebouwd en worden door de vaak jonge bewoners opgeknapt, hierbij wordt het stucwerk niet vergeten. Rijswijk heeft ook statige oude panden waar we vaak het lijstwerk van de oude plafonds gerestaureerd hebben en in oude glorie hersteld. Het werk van A.M. den Heijer stukadoors valt onder onze garantie.

Stukadoor in Rijswijk nodig?

A.M. den Heijer stukadoors is er voor al uw wensen voor uw stucwerk. We werken veel in de omgeving van en in Rijswerk. Indien u graag een afspraak op korte termijn wil of een kosteloze offerte laten maken bent u van harte welkom, bel ons gerust! We kunnen u vrijblijvend alle informatie geven die u wenst. U kunt ook het contact formulier gebruiken of een offerte aanvragen.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Ons bedrijf is ruim 65 jaar actief in Rijswijk en heeft veel oude woningen weer van nieuw stucwerk voorzien dat een leven lang meegaat. Onze klanten hechten waarde aan klantgerichtheid, waarbij het leveren van vakwerk met een scherp concurrerende prijs voorop staat.

Mede daarom zijn wij lid van de NOA wat benadrukt dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Rijswijk willen onderscheiden.  Ook willen wij verschil willen maken voor klanten door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar alle wensen.Wij bieden u professionele en ervaren stukadoors zodat u de deur met een gerust hart achter zich dicht kan trekken.Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Rijswijk.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen