Diensten

Wat is schuurwerk?
Schuurwerk is een afwerking die klassiek oogt, warm overkomt en een luxe uitstraling heeft. Schuurwerk is passend in bijna ieder interieur.
Wanneer wordt schuurwerk toegepast?
Schuurwerk is een afwerking met voor- en nadelen. Het is een zeer mooie afwerking, maar kan gevoelig zijn voor stoten en vuil. Binnenshuis kan schuurwerk overal worden toegepast mits er een stabiele en draagkrachtige ondergrond aanwezig is. Wanneer u kiest voor schuurwerk is het van belang rekening te houden met de omstandigheden in huis. Schuurwerk is lastig schoon te maken/houden. Wanneer schuurwerk beschadigd is dit niet onzichtbaar te herstellen. In een huis met kleine kinderen, rokers of huisdieren is schuurwerk niet per se aan te raden. Om een warme en luxe sfeer te creëren in huis of kantoor is schuurwerk een goede kandidaat.
Zijn er verschillende soorten schuurwerk?
Er zijn geen keuze`s in soorten schuurwerk. Schuurwerk kan wel anders ogen bij u buurman omdat elke stukadoor zijn eigen handtekening in het werk zet.
Hoe wordt schuurwerk afgewerkt?
Schuurwerk heeft een licht korrelige structuur en wordt afgewerkt door slagen, in vakjargon ook wel ‘vlammen’ genoemd, te maken in het werk. Dit effect is goed te zien met de juiste lichtinval en creëert de kenmerkende warme en luxe uitstraling. Wanneer schuurwerk gesausd wordt zijn de typerende vlammen niet zichtbaar meer, iets om rekening mee te houden. Goed aangebracht schuurwerk kan gemakkelijk 15 jaar mee alvorens gesausd te moeten worden.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen