Over ons

We zijn een erkend stukadoorsbedrijf ingeschreven bij de NOA.
Dit houdt voor u in dat al onze werkzaamheden onder de NOA afbouw garantie vallen. Dit is voor u een garantie dat het werk dat wij leveren van hoge kwaliteit is.
U krijgt geen “klusjesmannen” over de vloer die het stucwerk er even bij doen maar nette, betrouwbare geschoolde vakmensen.

 

Over ons bedrijf:

De oorsprong van ons bedrijf bevindt zich in 1945 in de badplaats Scheveningen. Opa begon na de 2e wereldoorlog op een oude bakfiets en heeft het bedrijf geleid tot eind jaren `70, waarmee hij de naam den Heijer bekendheid heeft gegeven in de regio.
De 2e generatie heeft aan het roer gestaan tot 2006, na meer dan 30 jaar was het mooi geweest, en kan senior terug kijken op 40 jaar vakmanschap, plezier in het werk, en een grote kring aan tevreden klanten.

Inmiddels was de 3e generatie als kleine jongen in de vakanties al veel op de bouw te vinden. Na meer dan 10 jaar fulltime actief te zijn geweest in het bedrijf en alle papieren gehaald te hebben was het tijd om de fakkel over te nemen.
Vandaag de dag groeit het bedrijf gestaag en kunnen we vertrouwen op ruim 70 jaar ervaring en vakmanschap. Met de techniek van vandaag worden er voortdurend nieuwe producten en afwerkingen op de markt gebracht. Enthousiast als we zijn bezoeken we regelmatig beurzen en investeren we in nieuwe producten om kennis op te doen. Dit ziet u terug in het aanbod van exclusieve, moderne en praktische afwerkingen die we aanbieden. Mede door ons lange bestaan staan we als bedrijf achter ons werk. Dit ziet u niet alleen terug in het vakmanschap en de kwaliteit van ons werk, maar ook in een stukje service naar u als klant.
Om dit gevoel van vertrouwen te benadrukken zijn we sinds ontstaan lid van de NOA. Dit orgaan verplicht aangesloten bedrijven om duidelijke offerte`s te maken, garantie te geven op de werkzaamheden en service te bieden aan de klant.
U kunt bij ons terecht voor klein- en groot werk, we bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Van een klein muurtje repareren tot een heel huis opnieuw stukadoren, u kunt altijd op ons rekenen.

 

Heeft u iets dat snel af moet en spoed heeft?

We weten hoe vervelend het kan zijn om lang te moeten wachten.
Met deze gedachte in het achterhoofd hebben we in de loop der jaren niet alleen een betrouwbaar maar ook een uiterst flexibel bedrijf opgebouwd. Bij hoge nood is er altijd een mouw aan te passen.
Schroom niet om contact op te nemen voor vragen, advies, of om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen we nemen de tijd voor u en staan u graag te woord. Neem een kijkje op de website ter oriëntatie en wellicht ideeën op te doen.

 

Heeft u iets in gedachten of ergens iets gezien wat niet op de site staat?

Geen probleem, er staat veel op de site maar het stukadoorsvak is te uitgebreid om alles op de website te kunnen samenvatten.
Wilt u vakwerk en nette mensen over de vloer die achter hun werk staan en met u meedenken? Hierin kunnen we zeker iets voor u betekenen.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen