Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Den Haag

Heeft u een stukadoorsbedrijf in Den Haag nodig? A.M. den Heijer stukadoors is een stukadoorsbedrijf met ruim 65 jaar ervaring en werkt in Den Haag en omstreken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en een kosteloze offerte te laten maken voor het stucwerk in uw woning. Klein of groot stucwerk, u wordt altijd met evenveel aandacht te woord gestaan. Voor al uw vragen over stucwerk in Den Haag kunt u bij ons terecht.

Stukadoor in Den Haag nodig?

A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf is actief in Den Haag en omstreken. Onze stukadoors werken met veel plezier in Den Haag om de oude woningen en panden in originele- en goede staat te behouden. A.M. den Heijer stukadoors doet niet alleen veel stucwerk binnen, wij herstellen regelmatig het stucwerk aan de buitenkant van de kenmerkende rijkelijk versierde woning in Den Haag. Veel oude woningen en panden in Den Haag hebben last van optrekkend vocht en andere vochtproblemen, daarom passen wij vaak vochtwering toe in Den Haag. Droge wanden en vloeren zijn niet alleen erg prettig voor u maar ook voor het behoud van het prachtige stukje Den Haag.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Ons bedrijf is al meer dan 65 jaar actief in de regio Den Haag en heeft een grote tevreden klantenkring opgebouwd. Onze klanten hechten waarde aan klantgerichtheid, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat.

Mede hierom zijn wij lid van de NOA. Wij willen benadrukken dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Den Haag willen onderscheiden en een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offerte`s aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en beschaafd personeel in dienst hebben zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Den Haag.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen