Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Leidschendam

Leidschendam is de in de afgelopen jaren veel vernieuwd en gerenoveerd. Wij hebben hier als stukadoorsbedrijf veel werk verricht, van kantoren en woningen bij Leidschenhage tot nieuwbouwwoningen grenzend aan Voorburg.

Heeft u een oude of nieuwbouwwoning in Leidschendam en bent u benieuwd wat er mogelijk is met stucwerk? A.M. den Heijer stukadoors kan geheel vrijblijvend een bezoekje aan uw woning in Leidschendam brengen om de mogelijkheden te bekijken.

Stukadoor in Leidschendam nodig?

U kunt het contact formulier invullen en zo uw vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw stucwerk in Leidschendam. Heeft u specifieke wensen voor het stukadoorswerk en wilt u dit liever telefonisch bespreken is dit uiteraard ook mogelijk.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf is al sinds 1945 actief in en rondom Leidschendam en heeft vele woningen in Leidschendam van nieuw stucwerk voorzien. Wij vinden klachtgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat, van groot belang.

Wij zijn mede hierom lid van de NOA, wat benadrukt dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Leidschendam willen onderscheiden. We willen een verschil willen maken voor onze klanten door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar al uw wensen. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en ervaren personeel in dienst hebben, zo trekt u de deur met een gerust hart achter zich dicht. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te kunnen voeren in of aan uw woning in Leidschendam.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen