Diensten

Wat is sierpleister?
Een sierpleister is een afwerking op basis van een kunstharsdispersie, welke wordt aangevuld met granietkorrels en vulmiddelen die samen voor de structuur zorgen. Sierpleisters zijn van alle tijden en passen in ieder huis en elk interieur.
Wanneer wordt sierpleister toegepast?
Wanneer u zoekt naar een warme en gezellige sfeer in huis en tegelijk waarde hecht aan een ijzersterke afwerking dan is sierpleister een perfecte keuze. Het beschikbare kleurassortiment geeft eindeloze mogelijkheden, wat uw smaak ook is. De perfecte kleur ergens gevonden? U kunt uw eigen kleurstaal meenemen, wij laten de gewenste kleur exact na maken.

Sierpleister kan op iedere vlakke, egale en draagkrachtige ondergrond binnen en buiten aangebracht worden. Sierpleisters zijn naast decoratief ook zeer praktisch, ze kunnen makkelijk worden schoongemaakt en kunnen een behoorlijk stootje hebben.

Onder de noemer sierpleister zijn er verschillende structuren waaruit gekozen kan worden. De keuze is zeer breed: van super fijn tot heel grof. Zelfs na vele malen sauzen is de structuur van een sierpleister nog duidelijk zichtbaar. Sierpleister komen in vele variaties van het welbekende  spachtelputz tot minigraniet of metallic sierpleisters. Voor meer informatie, stalen en voorbeelden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Hoe wordt een sierpleister afgewerkt?
Sierpleisters kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. De regel is dat elke sierpleister na afwerking beschikt over een egale en gelijkmatige structuur ongeacht de soort. Sierpleisters zijn mits correct aangebracht hoogwaardig, praktisch en niet onbelangrijk prijstechnisch interessant.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen