Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Katwijk
De kustplaats Katwijk is een verstedelijkt dorp dat is uitgegroeid tot de grootste gemeente in de Duin- en Bollenstreek in Zuid-Holland. In de gemeente worden op meerdere plekken nieuwbouw koopwoningen en bouwkavels gebouwd. Met de rijke geschiedenis van Katwijk valt veel te ontdekken over het verleden van de stad en staan er ook veel oude huizen. Van nieuwbouw tot restauratie van oude huizen, als stukadoorsbedrijf bieden wij onze diensten aan als u een stukadoor in Katwijk nodig heeft. Ook voor vochtwering in Katwijk bent u bij A.M. den Heijer bij het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring in de vochtproblematiek kunnen wij u helpen met alle vochtproblemen in uw woning.
Stukadoor in Katwijk nodig?
Indien u stukadoorswerkzaamheden heeft in uw woning en een stukadoor in Katwijk nodig heeft kunt u gerust contact opnemen met ons via het contact formulier. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende een offerte aanvragen of bellen. Heeft u interesse of wil u kijken wat de mogelijkheden zijn voor stucwerk kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen of op onze website rondkijken voor ideeën en informatie. A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf helpt u graag om u te informeren en te helpen als u een stukadoor in Katwijk zoekt.
Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?
A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf heeft meer dan 65 jaar ervaring in stukadoorswerkzaamheden en ruim 30 jaar in vochtwering. We bieden volledige transparantie en werk van hoge kwaliteit. Wij vinden klantgericht werk van groot belang waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs voorop staat. A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf is lid van de NOA wat benadrukt dat wij ons als stukadoors bedrijf in Katwijk willen onderscheiden. We willen een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons personeel kwaliteit, professionaliteit en vakkundigheid verwachten, zo kunt u met een gerust hart de deur achter u dichttrekken.

Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Katwijk.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen