Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Noordwijkerhout
Achter de duinen ligt de gemeente Noordwijkerhout, ook wel het ‘hart van de Bollenstreek’ genoemd. Noordwijkerhout heeft zowel nieuwbouw als oudere woningen waarbij stucwerk voor verbetering kan zorgen. A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf is sinds 1945 actief in de onder andere de Bollenstreek en heeft dus ruime ervaring. Nieuwbouwwoningen kunnen worden geoptimaliseerd of oude woningen herleven weer door nieuw stucwerk. Van grote villa’s tot kleine appartementjes, A.M. den Heijer hecht evenveel waarde aan ieder werk.
Stukadoor in Noordwijkerhout nodig?
Heeft u een duidelijk idee over wat u wil, neem gerust contact op met ons via het contact formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen of even bellen is uiteraard ook mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor stucwerk in uw huis in Noordwijkerhout, wij staan u graag te woord! A.M. den Heijer is graag uw partner als u een stukadoor in Noordwijkerhout zoekt.
Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?
Volledige transparantie en kwaliteit, dat is wat u van ons kunt verwachten. Met ruim een halve eeuw ervaring kunnen wij u de kwaliteit en vakkundigheid van ons werk garanderen. A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf hecht waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk volgens wens voorop staat voor een scherpe prijs.

We zijn lid van de NOA om te benadrukken dat wij ons als stukadoors bedrijf in Noordwijkerhout willen onderscheiden en een verschil willen maken door duidelijk te zijn. We bieden u heldere offertes aan, geven garantie op al ons werk en luisteren naar uw wensen als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en professioneel en vakkundig personeel in dienst hebben zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt.

Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Noordwijkerhout.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen