Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Leiden

A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf verricht veel stucwerk in Leiden. Met bijzonder veel oude grachtenpanden  is Leiden een stad waar veel bewoners waarde hechten een goed stucwerk. Doordat vele panden in Leiden onder monumentenzorg vallen zijn bewoners en gemeente verplicht deze te onderhouden en in oude staat te behouden.

Het restaureren en herstellen van deze historische gebouwen is delicaat, en wij zijn met onze ruime ervaring van 65 jaar hier zeer geschikt voor. We hebben verscheidene Leidse woningen, winkels en panden in zijn historische glorie teruggebracht. Met de verscheidene grachtjes is Leiden een prachtige stad, maar veel woningen hebben last van vochtproblemen. Ook hiervoor kunt u terecht bij A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf, wij zijn een van de weinige bedrijven uit de stukadoors branche met jarenlange ervaring in de vochtproblematiek. In Leiden behandelen we regelmatig woningen tegen optrekkend of doorslaand vocht door middel van een systeem voor vochtwering.

Stukadoor in Leiden nodig?

Of u nu een gehele renovatie van een oude woning heeft of een klein werkje in een nieuwe woning, u kunt bij ons terecht voor vragen en advies. We komen graag langs om het passende advies te kunnen geven en uw wensen te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Na meer dan 65 jaar ervaring en actief te zijn in de regio Leiden heeft A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf verscheidene stucwerken naar tevredenheid opgeleverd. Onze klanten en wij hechten waarde aan klantgerichtheid waarbij het afleveren van vakwerk volgens wens voorop staat voor een scherpe prijs.

Mede hierom zijn wij lid van de NOA waarmee we willen benadrukken dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Leiden willen onderscheiden. We maken een verschil door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Onze professionaliteit en ervaring zorgen ervoor dat wij uw wensen kunnen verwezenlijken tot het prachtige eindresultaat dat u van ons kunt verwachten. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Leiden en omgeving.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen