Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Delft

Delft is een prachtige, oude en karakteristieke stad met veel oude stadsgezichten en typische smalle straatjes die uitmonden op grote pleinen. Onze stukadoors zijn actief in Delft en omstreken om volledige grachtenpanden of kleine winkeltjes voor opening te voorzien van nieuw stucwerk. Ook voor restauratie of herstel van de kenmerkende oude Delftse panden van de wanden of plafonds zijn wij regelmatig aan het werk. In Delft behandelen we regelmatig woningen tegen optrekkend of doorslaand vocht. Omdat de Delftse grachtenpanden zo dicht bij grachten staan is doorslaand of optrekkend vocht lastig te voorkomen, is goede vochtwering essentieel.

Stukadoor in Delft nodig?

U kunt ons gerust bellen op onderstaande telefoonnummers voor al uw vragen. U kunt ook het contact formulier invullen en uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor stucwerk of vochtwering in Delft.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf? 

Ons stukadoorsbedrijf is al meer dan 65 jaar actief in en rondom Delft, we hebben verschillende stukadoorsprojecten met succes afgerond in Delft. Wij hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs voorop staat.

Wij zijn lid van de NOA waarmee we willen benadrukken dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Delft willen onderscheiden. We maken het verschil door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en professioneel personeel in dienst hebben, u kunt de deur met een gerust hart achter u dicht trekken.Wij hopen op een fijne samenwerking en het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Delft.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen