Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Voorschoten

A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf is gevestigd in Voorschoten. We hebben veel vaste klanten in Voorschoten die ons bij naam kennen en we zijn hier dagelijks actief. Kent u ons nog niet en heeft u interesse in stucwerk voor uw woning? Wij kunnen vrijblijvend een afspraak met u maken en u laten zien wat de mogelijkheden zijn als het stukadoorswerk betreft. Of u  nu in het oude dorp Voorschoten woont of in de mooie nieuwbouwwijken die Voorschoten rijk is, stucwerk is toepasselijk op iedere stijl. Alle wanden en plafonds helemaal strak of juist traditioneel stucwerk, de mogelijkheden zijn er.

Stukadoor in Voorschoten nodig?

A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd en wij kunnen u helpen met ideeën om het stucwerk naar u wens uit te voeren en het eindresultaat te verwezenlijken welke u in gedachte heeft. Waardeert u de Voorschotense klantvriendelijkheid van een lokale onderneming en heeft u vertrouwen in een ervaren stukadoorsbedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op door stuur ons een email te sturen met u vragen en wensen of te bellen.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Kunt u stucwerk van hoge kwaliteit en een stukadoorsbedrijf met ruime ervaring waarderen dan maken we graag kennis met u. Met meer dan 70 jaar ervaring en kennis kunnen wij u adviseren en uw wensen verwezenlijken. Wij hechten grote waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat.

Wij zijn lid van de NOA waarmee we willen benadrukken dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Voorschoten willen onderscheiden.  We willen een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Door onze ruime ervaring kunt u hoge kwaliteit en professionaliteit van ons verwachten. Zo kunt u met een gerust hart de deur achter u dichttrekken. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Voorschoten.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen