Diensten

Wat zijn marmerpleisters?
Marmer pleister of Italiaanse pleister is een term voor een afwerking welke vrij recent op de markt is gebracht. Deze afwerking creëert een luxe en exclusieve sfeer in huis welke u niet dagelijks tegenkomt.
Wanneer kunnen marmerpleisters worden gebruikt?
Wanneer u geïnteresseerd bent in een unieke en chique uitstraling in huis is marmerpleister een leuk en speels alternatief. Er zijn ontzettend veel verschillende effecten en kleuren verkrijgbaar. Denk hierbij aan een geborsteld staal look, een natuursteen effect,een gouden, parelmoer, of zilveren gloed of een marmerpleister met een zeer hoge glansgraad.Er zijn meerdere fabrikanten welke marmerpleister op de markt brengen. Is uw interesse gewekt? Laat u dan eens informeren en neem vrijblijvend contact op.

We kunnen, uiteraard vrijblijvend, stalen en voorbeelden laten zien van de verschillende soorten en afwerkingen. Marmerpleisters kunnen alleen aangebracht worden op een zeer strakke en gladde ondergrond. Vaak is het noodzakelijk om de wanden eerst te voorzien van pleisterwerk voordat er een marmerpleister aangebracht kan worden.

Marmerpleisters kunnen in vochtige ruimtes toegepast worden. Wanneer toegepast in natte ruimte`s is het wel noodzakelijk om de marmerpleister te behandelen met een synthetische was. Marmerpleisters zijn indien behandeld water afstotend.
Afwerking marmerpleisters
Om het gewenste effect te breiken wordt een aparte techniek toegepast. Er wordt geschaatst of gesneden met de spaan in een onregelmatig patroon hierdoor ontstaat de uitstraling die marmerpleister zo uniek maakt. Het gereedschap dat gebruikt wordt voor de afwerking bestaat uit een specifieke legering om ongewenste grijze strepen en krassen in het werk te voorkomen. Wanneer de marmerpleister droog is kan deze indien gewenst in een was worden gezet. De was zorgt voor minder gevoeligheid voor water en vuil en geeft een (nog) hogere glansdraad aan de marmerpleister. Kortom, marmerpleister is een zeer mooi, exclusief product van deze tijd welke absoluut voor verbazing zal zorgen bij uw gasten.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen