Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Pijnacker – Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is sinds enige jaren onderworpen aan veel nieuwbouwprojecten waarbij gehele wijken worden neergezet. Deze woningen vallen meestal in het luxere segment, maar het landelijke van Pijnacker-Nootdorp is nog steeds aanwezig. A.M. den Heijer stukadoors is veel actief in Pijnacker-Nootdorp, met name tijdens de nieuwbouw golf, waarbij we veel woningen hebben voorzien van strak stucwerk. Ook als u geen nieuwbouw woning heeft kunt u bij ons terecht, wij stukadoren ook bestaande woningen wat resulteert in een als nieuw uitziende woning.

Stukadoor in Pijnacker – Nootdorp nodig?

Heeft u de wens om de wanden en/of plafonds eindelijk te laten stukadoren voor uw nieuwbouwwoning of bestaande woning in de omgeving Pijnacker-Nootdorp en heeft u vragen? U kunt gerust contact met ons opnemen voor meer informatie en professioneel advies van onze ervaren stukadoors. U kunt ons bereiken via de mail, u kunt ons bellen of online het contact formulier invullen.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf heeft een ruime ervaring van meer dan 65 jaar. Voor al uw wensen voor uw wanden of plafonds kunt u bij ons terecht. Wij hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat.

Wij zijn lid van de  NOA waarmee we willen benadrukken dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Pijnacker-Nootdorp willen onderscheiden en een verschil willen maken. Wij zijn duidelijk, bieden heldere offertes aan, geven garantie op al ons werk en luisteren naar u als klant. A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf is een professioneel en ervaren bedrijf, zo is ons personeel ook zodat u met een gerust hart de deur achter u dicht kan trekken en een prachtig resultaat kan verwachten. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Pijnacker-Nootdorp.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen