Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Rijnsburg

Met vele rijksmonumenten en prachtige oude woonhuizen langs De Vliet is Rijnsburg een stad waar veel stucwerk kan worden verricht. Zowel bij nieuwe als oude woningen kan goed stucwerk de woning nieuw leven inblazen. A.M. den Heijer stukadoors biedt u ervaren stukadoors die uw wensen voor uw woning kunnen waarmaken.

Stukadoor in Rijnsburg nodig?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen over stucwerk in Rijnsburg. We bespreken uw wensen en ideeën en geven u professioneel advies. Een vrijblijvende offerte kan altijd worden aangevraagd. Eerst algemene informatie over stucwerk in Rijnsburg? U kunt ons gerust bellen of het contact formulier invullen.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Nieuwbouw of oude woningen in de historische glorie herstellen, wij verwezenlijken uw wensen voor uw woning. Op onze site bieden we u informatie aan over de verschillende afwerkingen en mogelijkheden. Wij hechten grote waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een concurrerende prijs volgens wens voorop staat.

Wij zijn lid geworden van de NOA mede hierom, dit benadrukt dat wij ons als stukadoorsbedrijf in Pijnacker- Nootdorp willen onderscheiden. We willen een verschil willen maken voor de klant door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar uw wensen. Wij hebben door onze ruime ervaring professioneel personeel, u kunt de deur met een gerust hart achter u dichttrekken. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Pijnacker – Nootdorp.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen