Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Voorburg

Voorburg is een van de mooiere oude plekjes in Nederland, nieuwbouwwoningen komen in Voorburg weinig voor waardoor Voorburg haar oude karakter heeft behouden. Bij oude woningen is het stucwerk vaak aan vernieuwing toe, waarvoor wij u onze diensten aanbieden. Schade aan oude plafonds of nieuw stucwerk voor de gevel? A.M. den Heijer stukadoors werkt vaak in Voorburg en heeft verscheidene oude woningen in Voorburg doen herleven.

Stukadoor in Voorburg nodig?

U kunt ons gerust bellen voor vragen of maak gebruik van ons contact formulier of emailadres. Stucwerk voor binnen of buiten uw woning, wanden of plafonds wij kunnen geheel vrijblijvend met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daarbij bieden wij u 5 jaar garantie op het stucwerk binnen en 3 jaar garantie op het stucwerk buiten.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Ons bedrijf is sinds 1945 actief in Voorburg en wij hebben ruime ervaring in oude woningen weer van prachtig stucwerk te voorzien. Onze klanten hechten waarde aan klantgerichtheid, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat.

Om te benadrukken dat wij ons als stukadoorsbedrijf willen onderscheiden in Voorburg zijn wij lid van NOA. We willen een verschil maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Ons personeel is ervaren en professioneel zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Voorburg.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen