Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Wassenaar

Wassenaar is een prachtige stad door de grote variatie aan woningtypen, van grote villa`s tot kleine appartementen. Of u nu in een statige villa woont of een gezinswoning heeft, wij leveren stucwerk dat voldoet aan uw wensen. Wij luisteren naar uw wensen kunnen u adviseren door onze ruime ervaring op ons vakgebied. A.M. den Heijer stukadoors heeft de capaciteit grote stukadoorsopdrachten op tijd op te leveren en is flexibel om kleine werken direct uit te voeren.

Stukadoor in Wassenaar nodig?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen over stucwerk in Wassenaar. Wij luisteren tijdens een afspraak of telefoongesprek naar uw wensen en ideeën en geven u advies. Een offerte kan altijd vrijblijvend worden aangevraagd. Wil u eerst algemene informatie over stucwerk in Wassenaar ontvangen kunt u het contact formulier invullen, bellen kan uiteraard ook.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Sinds 1945 zijn wij actief als stukadoorsbedrijf, u kunt van ons hoge kwaliteit stucwerk verwachten en afspraken die nagekomen worden. Wij hechten hoge waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens de wens van de klant voorop staat.

Wij zijn lid van de NOA waarmee we benadrukken dat we ons als stukadoorsbedrijf in Wassenaar willen onderscheiden. Ook willen we een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Ervaren en professioneel personeel die het werk volgens uw wensen uitvoert kunt u van ons verwachten. Wij hopen op een fijne samenwerking en uw stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Wassenaar.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen