Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Zoetermeer

Zoetermeer is een stad die zich sinds lange tijd uitbreidt met nieuwe wijken waar veel nieuwbouwwoningen worden neergezet. Wij hebben als stukadoor en stukadoorsbedrijf in Zoetermeer en omgeving veel mensen blij gemaakt met ons stucwerk. Heeft u net een nieuwbouwwoning in Zoetermeer gekocht en bent u geïnteresseerd in stucwerk voor de wanden of plafonds? Goed verricht stucwerk zorgt voor een aangename leefomgeving en A.M. den Heijer stukadoors kan uw wensen op dit gebied realiseren.

Stukadoor in Zoetermeer nodig?

Van een klein werkje tot een complete nieuwbouw woning tot in de puntjes stukadoren en afwerken in Zoetermeer, neem gerust contact met ons op! Wij nemen graag vrijblijvend de tijd voor u zodat u uw wensen kenbaar kunt maken en u ons werk kunt zien. Indien u telefonisch contact prettiger vindt kunt u bellen op onderstaande telefoonnummers. Liever contact per email? U kunt ons mailen of het contact formulier invullen.

Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?

Wij hebben na 65 jaar ervaring veel woningen in Zoetermeer gestukadoord en opgeleverd aan tevreden klanten. Wij hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat.

Wij zijn lid van de NOA omdat we willen benadrukken dat wij ons als stukadoorsbedrijf willen onderscheiden. We willen voor de klanten duidelijk zijn, heldere offertes aanbieden, garantie op ons werk geven en luisteren naar alle wensen. U kunt ervaren en professionele stukadoors van ons verwachten, zo trekt u de deur met een gerust hart achter u dicht tijdens de werkzaamheden. Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Zoetermeer.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen