Diensten

Wat is lijstwerk?

Lijst en ornamentwerk dient ter decoratie van wanden en plafonds. 

Wanneer wordt lijstwerk toegepast?
Lijstwerk kan in ieder type huis worden toegepast. Zware ornamenten i.c.m. klassiek lijstwerk in een oud herenhuis of een strakke plint langs het plafond in een nieuwbouwhuis. Lijstwerk dient ter decoratie en kan de stijl en sfeer waarin het huis ingericht is, extra benadrukken. Op iedere vlakke en draagkrachtige ondergrond binnenshuis kan lijstwerk worden aangebracht. Naast lijst- en ornamentwerk, zijn er tegenwoordig ook andere opties. Zo zijn er schitterende sierschouwen van gips te koop, evenals consoles, pilaren of wandlampen van gips. Ook buitenshuis kan lijst- en ornamentwerk toegepast worden, dit wordt getrokken of gegoten met een cementgebonden materiaal. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend en zonder verplichtingen contact met ons opnemen.

We brengen niet alleen nieuw lijstwerk aan, we zijn regelmatig druk met het restaureren van oude plafonds welke in originele staat teruggebracht moeten worden. Het lijst- en ornamentwerk van deze oude plafonds is niet te koop. Wanneer nodig maken we het bestaande lijstwerk in eigen beheer na door middel van gietmallen en trekbanken in de werkplaats.
Hoe wordt lijstwerk afgewerkt?
Lijstwerk hoort naadloos op elkaar aan te sluiten en in elkaar over te gaan. Verstekken en reparatie`s horen niet voelbaar te zijn ongeacht de welving of scherpte van het lijstwerk.

Lijst- en ornamentwerk is prachtig, door de grote variatie in lijstwerk is elke woonbeleving te accentueren het is het puntje op de spreekwoordelijke i.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen