Werkgebieden
BOLLENSTREEK
HAAGLANDEN
Vlietstreek

Stukadoor Hillegom
Hillegom is een levendige en gevarieerde stad. De meeste woningen dateren uit de jaren 90; relatief nieuwe huizen dus. Hillegom heeft veel koopwoningen, grotere eengezinswoningen en villa’s.

Als stukadoorsbedrijf A.M. den Heijer stukadoors bieden wij onze diensten ook in Hillegom aan. Klein of groot stucwerk, u wordt altijd met evenveel aandacht te woord gestaan. Voor al uw vragen over stucwerk in Hillegom kunt u bij ons terecht.
Stukadoor in Hillegom nodig?
Bent u geïnteresseerd in stucwerk voor uw woning en heeft u een stukadoor in Hillegom nodig? Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via het contact formulier, een offerte aanvragen of bellen natuurlijk. Wanneer u er nog niet uit bent wat u precies wil kunt u even rondkijken op de website. Zo kunt u wellicht ideeën opdoen voor stucwerk in uw huis in Hillegom en ziet u ons aanbod en de mogelijkheden. A.M. den Heijer is graag uw partner als u een stukadoor in Hillegom nodig heeft.
Wat bieden wij u als stukadoorsbedrijf?
A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf werkt volledig transparant en zorgt ervoor dat het werk voldoet aan uw wensen. Bovendien hebben wij een ruime ervaring van meer dan een halve eeuw wat u zeker terug kunt zien in het geleverde stucwerk. A.M. den Heijer stukadoorsbedrijf hecht waarde aan klantgericht werken. Voorop staat dat we leveren het vakwerk volgens wens afleveren voor een scherpe prijs.

We willen ons onderscheiden en een verschil maken door duidelijkheid, heldere offertes en garantie te bieden op al ons werken en naar u te luisteren als klant. Om dit te benadrukken zijn we als stukadoorsbedrijf lid van de NOA, de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Ons personeel is professioneel, betrouwbaar en vakkundig waardoor u met een gerust hart de deur achter u dicht trekt.

Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en voor u het stucwerk uit te voeren in of aan uw woning in Hillegom.

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR WONINGEN OUDER DAN 2JAAR!

Het BTW-tarief voor alle voor- komende stukadoorswerkzaamheden voor woningen ouder dan 2 jaar is blijvend verlaagd naar 6%!

Lees meer

Contact

Maak een afspraak
Bel mij terug
Offerte aanvragen